На Донеччині тренери освоїли «Дитячу легку атлетику ІААF»

208
15 квітня у м. Бахмут Донецької області відбувся обласний навчальний семінар для викладачів фізичного виховання та тренерів за програмою «Дитяча легка атлетика ІААF».
 
В цьому семінарі участь взяли 30 тренерів та викладачів з різних міст та районів області. Семінар проводила старший тренер області з легкої атлетики Тетяна Серорез.
 
В теоретичній частині були розглянуті питання вагомості дитячої легкої атлетики; пропагування занять спортом та, зокрема, легкою атлетикою тренерами та викладачами, незважаючи на високий нині рівень розвитку дітей. Також учасники семінару переглянули відеоролик про проведення змагань за програмою «Дитяча легка атлетика ІАAF» з використанням спеціального обладнання.
 
Практична частина семінару почалася з розминки учасників. Потім, розташувавши обладнання в легкоатлетичному манежі, всі по черзі спробували провести змагання. У ролі команд-спортсменів виступали самі учасники семінару, які повністю випробували обладнання і позмагалися між собою.
 
Застосувати отриманні навички тренери спробують вже 24 квітня у м. Дружківці на перших обласних змаганнях з «Дитячої легкої атлетики ІАAF».
 
За інформацією прес-служби ФЛА Донецької області