В Івано-Франківську відбулися легкоатлетичні змагання, присвячені Великоднім святам

268
В Івано-Франківську на стадіоні «Юність» обласної дитячо-юнацької спортивної школи відбулись легкоатлетичні змагання за програмою «Дитяча легка атлетика ІААФ» з нагоди відзначення Великодніх свят.
 
Організаторами змагань стали федерація легкої атлетики Івано-Франківської області, Департамент молодіжної політики та спорту, Івано-Франківський міський центр «Спорт для всіх» за підтримки Федерації легкої атлетики України, а також обласної дитячо-юнацької спортивної школи.
 
«Дані змагання проводяться традиційно. Тим паче напередодні Великодніх свят діти отримали порцію чудового настрою, а, окрім того, дехто з них здобув свої перші перемоги. Змагання з використанням обладнання «Дитяча легка атлетика ІААФ» дітям дуже подобаються, саме тому, кожен з учасників намагався себе відмінно проявити», – зазначив президент федерації легкої атлетики Івано-Франківщини Віталій Матешко.
 
4 команди визначали між собою найактивніших та найшвидших у 6 спортивних естафетах. Зокрема, учасники мали нагоду позмагатись у естафеті з кільцями, з бар’єрами, метаннях м’яча та спису, комбінованій естафеті та стрибках.
 
За підсумками змагань переможцями та призерами стали:
1 місце – команда «Чемпіони»
2 місце – команда «Кабани»
3 місце – «Швидкі орли»
 
Всі учасники були нагороджені грамотами, а переможці та призери отримали медалі від організаторів змагань.
 
За інформацією прес-служби ФЛА Івано-Франківської області