До уваги атлетів! Триває анкетування щодо умов проведення НТЗ

388
Атлети збірної команди України! Комісія атлетів ФЛАУ наразі проводить анонімне анкетування серед спортсменів з метою визначення рівня проведення навчально-тренувальних зборів у 2016 році.

 

У 2015-му на розгляд Виконкому були представлені два звіти. Керівництво федерації і команди зробили певні висновки і спробували виправити ті недоліки, на які ви вказали. Проте і у вас, і у виконкому ФЛАУ ще лишалися певні питання. Приміром, під час анкетування наприкінці минулого року багато хто з вас був не зовсім задоволений умовами відновлення. Проте оцінка була досить загальною. У зв’язку з цим Комісія атлетів ФЛАУ допрацювала анкету і тепер чекає на більш конкретні зауваження і побажання від вас, зокрема, у цьому пункті.

 
Якщо ви не отримали анкету, прохання звернутися за нею до представника вашого виду у Комісії атлетів ФЛАУ або написати нам про це на офіційній сторінці Комісії атлетів ФЛАУ у Facebook. Анкетування триває до 10 червня (включно).
 
Прохання до всіх членів збірної команди України (незалежно від вікової категорії) серйозно і відповідально поставитися до даного анкетування. Лише об’єктивна картина допоможе Комісії атлетів ФЛАУ зробити чіткий аналіз умов проведення НТЗ, а керівництву команди – усунути недоліки і покращити умови. Якщо ви у 2016-му були у кількох місцях збору, будемо вдячні, якщо заповните анкету про кожне з них.