Дві перемоги українців на Кубку Риги

311
31 травня столиця Латвії приймала міжнародні легкоатлетичні змагання Кубок Риги.

 

Дистанція 400 метрів завершилася для України переможним дублем у виконанні Тетяни Мельник і Анастасії Бризгіної. Мельник підтвердила кваліфікаційний норматив на чемпіонат Європи, подолавши дистанцію за 52,87 с. Вона також має норматив і на своїй коронній 400-метрівці з бар’єрами.

 
Близькою до виконання нормативу на чемпіонат Європи була і Бризгіна, проте юній спортсменці не вистачило для цього лише п’яти сотих секунди – 53,45 с (особистий рекорд).
 
Катерина Дерун їхала у Ригу маючи норматив з метання списа не лише в Амстердам, а і в олімпійське Ріо-2016. У Латвії наша спортсменка стала третьою (59,12 м). Олександр Ничипорчук став дев’ятим у змаганнях чоловіків (73,93 м).
 
Марина Бех виграла змагання зі стрибків у довжину, підтвердивши норматив в Амстердам – 6,62 м. Христина Гришутіна, яка має олімпійський норматив, цього разу була четвертою (6,26 м). У змаганнях чоловіків Тарас Неледва був п’ятим (7,52 м).
 
У секторі для потрійного стрибка третю сходинку посіла Ірина Піменова (13,24 м). Тетяна Пташкіна стала п’ятою (13,07 м), проте у неї вже є норматив на чемпіонат Європи.
 
Денис Тесленко фінішував шостим на дистанції 400 м з бар’єрами (52,40 с).
 
Попередня стаття«Діамантова ліга», Рим: Ольга Саладуха повторює SB
Наступна статтяДо уваги атлетів! Триває анкетування щодо умов проведення НТЗ