Запрошуємо на презентацію нової змагальної форми Nike

214
20 липня, о 18:30, на головній спортивній арені країни НСК «Олімпійський» відбудеться презентація нової екіпіровки збірної команди України з легкої атлетики. Саме у цій формі наші спортсмени виступатимуть цього літа.

 

Нова форма розроблена компанією NIKE для спортсменів-легкоатлетів. Форма, яка буде представлена на презентації самими легкоатлетами, вражає футуристичним дизайном. У ній, як завжди, закодовані кольори національного прапора – забарвлення форми можна описати як поєднання вибухового блакитного з треками жовтого, які «течуть» по силуету спортсмена під час руху.

 
У презентації нової форми Nike планується участь таких зірок легкої атлетики, як Ольга Саладуха, Христина Стуй, Ольга Земляк, Аліна Фьодорова та Сергій Смелик.
 
Після офіційної частини всі бажаючі запрошуються на безкоштовне тренування від Nike + Run Club за програмами: «На швидкість», «Біг + NTC» і за участі українських спортсменів.
 
Місце проведення перезнтації: НСК «Олімпійський», вул. Велика Васильківська 55, Центральний ресепшн, вхід через ворота Захід 4.
 
Акредитація ЗМІ:
Боровецька Вікторія, Senior account manager, Advertising Avenue +380677376590 borovetska@a-avenue.com.ua
 
Тиховод Наталья, Digital manager, Delta Sport +380990687666 Natalya.Tykhovod@delta-sport.kiev.ua