Ігор Гоцул взяв участь у тренуванні учасників проекту «Cомнение Сhallenge»

259
Сьогодні відкрите тренування «Cомнение Сhallenge» на НСК «Олімпійський» відвідав перший заступник Міністра молоді та спорту України, президент ФЛАУ Ігор Гоцул.
 
Разом з двадцятьма учасниками проекту він тренувався на головній спортивній арені країни під керівництвом срібної призерки Олімпійських ігор Ірини Ліщинської. Тренування традиційно розпочалося о сьомій ранку. Незважаючи на похмуру погоду, заняття вийшли бадьорими та активними.
 
– Такі ініціативи, як «Cомнение Сhallenge», дуже надихають, – поділився своїми враженнями Ігор Гоцул. – Ми можемо просувати ідею любительського спорту лише власним прикладом. Сьогодні я на собі відчув, які навантаження тут під час тренувань – мені було не просто. Але коли біжиш – отримуєш позитивний заряд на увесь день! Я вірю, що завдяки таким проектам любительський спорт в Україні стане трендом.
 
 
Завдання учасників «Cомнение Сhallenge» – розпочати бігати довгі дистанції, навчившись робити це правильно. Дебютний в своєму житті забіг на дистанцію 5 або 10 км вони здійснять на День Незалежності України 24 серпня.
 
Мета проекту та його учасників – зробити перший крок до перезапуску любительського спорту в Україні. В рамках проекту вже стартувала широка ініціатива «ChallengeGo!»: усі бажаючі беруть участь в 6-тижневому виклику рухатися щонайменше 30 хвилин п’ять днів на тиждень – бігати, плавати, ходити, кататися на велосипеді чи самокаті. 
 
Попередня статтяУкраїнські легкоатлети представили нову форму Nike (ВІДЕО)
Наступна статтяВідеоблог Ігоря Гоцула про фотосесію українських легкоатлетів