Легкоатлетичне «Олімпійське літо-2016» в Івано-Франківську триває

227
В рамках серії літніх легкоатлетичних заходів під гаслом «Олімпійське літо-2016» в Івано-Франківську на території спортивного майданчика ЗОШ №25 Федерацією легкої атлетики Івано-Франківської області спільно з департаментом молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради організовано та проведено легкоатлетичні змагання за програмою ІААФ «Дитяча легка атлетика» серед дітей шкільного віку, котрі мешкають у мікрорайоні «Каскад».
 
В заході взяло участь понад 40 хлопців та дівчат, котрі змагались у шести різноманітних легкоатлетичних вправах. Під час змагань використовувалось нове спортивне обладнання, подароване Федерацією легкої атлетики України.
 
Переможцями стали:
  • Естафета з кільцями – Тарас Нагорняк;
  • Метання дитячого спису – Назарій Нагорняк;
  • Бар’єрний біг – Андрій Харук;
  • Метання м`яча – Андрій Харук;
  • Комплексна естафета – Назарій Нагорняк;
  • Човниковий біг – Віктор Скорохода.
 
Призери у всіх вправах були нагороджені медалями та грамотами департаменту молодіжної політики та спорту міської ради і футболками від обласної федерації легкої атлетики. Слід зауважити, що проведення таких заходів дозволяє покращити дозвілля дітей з різних мікрорайонів міста, а також виявити талановитих хлопців і дівчат, котрим організатори рекомендують відвідувати улюблені спортивні секції дитячо-юнацьких спортивних шкіл Івано-Франківська, зокрема, відділення легкої атлетики.
 
Приємною родзинкою спортивих баталій стало виконання гімну України на живо самими учасниками по завершенні церемонії нагородження.
 
Федерація легкої атлетики Івано-Франківської області і надалі продовжуватиме організацію та проведення таких дитячих змагань, наступні відбудуться на початку серпня в позашкільному оздоровчому  таборі відпочинку «Лімниця», котрий знаходиться в мальовничому лісовому масиві неподалік обласного центу.