Олексій Семенов: «Зроблю все для того, щоб Наталя у Ріо виступила добре»

226
55,35 м – зовсім не той результат, на який розраховував дискобол Олексій Семенов. Проте у кваліфікації Олімпійських ігор-2016 метнути далі йому не вдалося. Та змагання для нього не скінчилися. Попереду в Олексія не менш відповідальна місія, аніж власний виступ – підтримка і допомога його коханій дружині Наталі.

 
Олексій Семенов: «У мене був непоганий початок сезону, добре ввійшов у нього, підготувався. А потім зламався рух, змінився ритм і я став метати якось зовсім інакше. З чим це пов’язано? Можливо, не вистачало поряд тренера. У нас все відбувалося у телефонному режимі або через Skype. Можливо, більше дивився за Наталією. Хоча вона теж мені допомагає. Одним словом, ніби і правильно все роблю, а дивлюся кінограми, відео, і бачу, що зовсім не так виходить.
 
Під час кваліфікації все влаштовувало. Погода була нормальна; це коли група А метала, то йшов дощ. Потрібно проаналізувати виступ. Відразу можу сказати лиш те, що є технічні погрішності, які не дозволили метнути навіть на 60 метрів. Наприклад, якщо говорити термінами метальників, то рука притиснута до себе, не було широти обгону ногами.
 
Попереду змагання у Наталі, моєї дружини. Вона готова набагато краще, ніж я. Моя кохана сильно трудилася, вона справжня молодчинка, і я зроблю все для того, щоб їй у Ріо все вдалося. Чемпіонат Європи показав її хорошу готовність, але там трішки не пощастило. Вона «піджалася», хотіла ще додати до 62 метрів. Та, сподіваюсь, що у неї все складеться на Олімпійських іграх і вона тут покаже гідний результат».