Руслана Цихоцька: «Я ще обов’язково покажу красивий стрибок»

276
Українка Руслана Цихоцька їхала до Ріо-де-Жанейро з наміром як мінімум вийти до фіналу. Тренер спортсменки, Анатолій Голубцов, здавалось, розрахував усе до найменших дрібниць, що вони підтвердили виступами на чемпіонаті України і кількох інших турнірах. Та у кваліфікації Олімпійських ігор все склалося інакше. Руслана показала результат 13,63 м , що не дозволило їй пройти до основного кола змагань.

 
«Почала розбігатися– а тіло ніби чинить супротив, – каже Руслана. – У мене зараз хороша форма, тренер виконав усю свою роботу, дуже добре підвів мене до Олімпійських ігор. Ми були налаштовані на фінал і моя інтуїція це навіть підтверджувала. Ніби все добре, а ноги не дають бігти. Причина, звісно, лише в мені.
 
Сподіваюсь, все складеться, адже я скільки часу до цього йду. Стрибок зараз є, але я давно не виступала,  потрібно поїздити по закордонним стартам. Після Ріо буде кілька комерційних турнірів, я ще розстрибаюсь. Хоча хотілося саме тут виступити гідно. Та це лиш моя провина, ні тренера, ні команди. Вони мені все дали, а я їх підвела. Дуже соромно перед фанами, їх у мене так багато, вони мене так підтримують!.. Але я не здаюся, у мене все попереду. Знаю, що сили є і колись я покажу красивий стрибок.
 
Мені було байдуже, що у секторі всі лідери. Єдине, дуже переживала за Олю Саладуху. Зараз вболіватиму за команду, щоб було якомога більше медалей».