Олімпійська хода «Дитячої легкої атлетики ІААФ» в Тернополі

233
Вже дванадцятий рік поспіль Тернопільська загальноосвітня школа № 24 проводить «Малі Олімпійські ігри». Цьогоріч вони відбулись 14 вересня на шкільному спортивному майданчику.
 
Дирекція школи запросила долучитися до організації спортивного свята Тернопільське обласне відділення НОК України, Федерацію легкої атлетики Тернопільської області та Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення. У церемонії відкриття, суддівстві змагань та нагородженні переможців взяли участь президент Федерації легкої атлетики Тернопільської області Валерій Єднак, багаторазові призери чемпіонатів України, майстри спорту з легкої атлетики Іван Панасюк та Сергій Крук.
 
Програма змагань була складена з випробувань, включених до проекту «Дитяча легка атлетика ІААФ».
 
У змаганнях взяли участь 11 команд складених з учнів 5-х та 6-х класів. 10 учасників з кожного класу змагались у метанні списа, багатоскоках, стрибку «хрестик», бігу по «драбинках» та в естафетах із стійками та бар’єрами. Усі учасники справились із випробуваннями на «відмінно», проявивши злагодженість та взаємопідтримку.
 
Переможців та призерів нагородили на урочистій лінійці грамотами та відзнаками Національного олімпійського комітету України.
Попередня статтяОлексій Касьянов виграв Decastar-2016!
Наступна статтяГешко, Цихоцька, Ібрагімов та всі-всі-всі!..