Ігор Гоцул: «Всі крапки над «і» розставить Звітно-виборча Конференція»

224
На 22 вересня 2016 року на прохання групи членів Ради було скликане позачергове засідання Ради Федерації легкої атлетики України. Проте, через відсутність кворуму (11 присутніх членів Ради ФЛАУ з 46-ти обраних), вкотре за останній час зібрання одного з керівних органів ФЛАУ не відбулося.
 
Скориставшись можливістю, присутні, під головуванням президента ФЛАУ Ігоря Гоцула обговорили низку нагальних питань.
 
– Мене дивує не те, що засідання Ради ФЛАУ цього разу не відбулося – нажаль, ми вкотре отримали підтвердження слабкої дієздатності цього керівного органу Федерації у тому форматі, у якому він існує зараз, – розповів президент ФЛАУ Ігор Гоцул. – Мене дивує, що не прибули на сьогоднішнє засідання Ради якраз ті її члени, які лише тиждень тому наполягали на позачерговому скликанні Ради 22 вересня.
 
Ми в черговий раз отримали доказ тому, що електронне голосування – чи не єдиний спосіб підтримання дієздатності Ради ФЛАУ у теперішньому її форматі. І в черговий раз отримали доказ тому, що рішення про переформатування Ради, яке було ухвалене в листопаді минулого року на позачерговій Конференції ФЛАУ, було розумним.
 
8 жовтня у Запоріжжі відбудеться Звітно-виборча Конференція ФЛАУ. Саме на Конференції можна розставити усі крапки над «і», визначити кого насправді люди підтримують, і обрати вектор розвитку Федерації легкої атлетики України на наступні чотири роки. Спроби перенести Конференцію або поставити її під сумнів – не що інше, як намагання завадити уповноваженим представникам територіальних Федерацій зробити це.
Попередня статтяУ Луцьку закрили юнацький сезон
Наступна статтяІгоря Гоцула нагороджено медаллю «За сприяння Збройним Силам України»