Івано-Франківськ запрошує на ювілейні змагання зі спортивної ходьби!

250
15-16 жовтня Івано-Франківськ прийматиме найкращих скороходів України та зарубіжних спортсменів. Вони прибудуть на ХХ міжнародні змагання зі спортивної ходьби Кубок «Вечірній Івано-Франківськ».
 
Також 16 жовтня будуть розіграні комплекти нагород чемпіонату України зі спортивної ходьби на 50 км, причому вперше за медалі національної першості на цій дистанції змагатимуться і жінки. Загалом у 8-ми вікових категоріях та на різних дистанціях буде розіграно 16 комплектів нагород – серед 10-річних хлопчиків та дівчат (2 км), юнаків, юніорів, молоді, дорослих та ветеранів.
 
Кубок «Вечірній Івано-Франківськ» був започаткований тренером-викладачем відділення легкої атлетики Івано-Франківської Обласної ДЮСШ Віталієм Матешком ще 1997 року. З того часу ці щорічні змагання вже вдвадцяте відбудуться в центральній частині обласного центру Прикарпаття по вул. Незалежності на сертифікованій ІААФ трасі спортивної ходьби. Унікальність цих позастадіонних змагань полягає у чітко організованому порядку проведення, видовищності, а також гостинності місцевого оргкомітету за сприяння органів місцевого самоврядування.
 
Шановні скороходи, тренери, любителі легкої атлетики, зокрема спортивної ходьби, як найелегантнішого виду Королеви спорту! Щиросердечно запрошуємо Вас до Івано-Франківська, поринути в світ неперевершених емоцій та видовищних моментів спортивної боротьби на трасі, а також відчути тепло Прикарпатських сердець!
Попередня статтяПризи від Антоніни Єфремової знайшли своїх володарів
Наступна статтяБілоцерківський стадіон «Трудові резерви» має шанс на друге життя