Перші засідання Ради та Виконкому ФЛАУ новими складами

298
9 жовтня у Запоріжжі відбулися засідання новообраних напередодні складів Ради ФЛАУ та Виконкому ФЛАУ.
 
Вони носили здебільшого ознайомчий характер. Так, зокрема, члени Ради обговорили діяльність Комісій ФЛАУ – комісії змагань, комісії розвитку, комісії юридичних проваджень, тимчасової комісії з питань протидії організації неправомірних заходів і змагань та участі в них членів ФЛАУ, комісії атлетів, комісії ветеранів та комісії з позастадіонних видів. Вирішили, що три віце-президенти ФЛАУ будуть курувати наступні комісії: Іван Гешко – комісію змагань, Володимир Рудюк – комісію розвитку, Фідель Тимченко – комісію юридичних проваджень.
 
Домовилися звернутися до територіальних ФЛА з проханням надати свої пропозиції щодо кількісних та персональних складів усіх комісій та на наступному засіданні Ради ФЛАУ їх затвердити. Лише питання щодо комісії атлетів буде вирішуватися пізніше, оскільки ще не пройшло чотири роки з моменту початку роботи її нинішнього складу.
 
Велику увагу присутні приділили обговоренню діяльності тимчасової комісії з питань протидії організації неправомірних заходів і змагань та участі в них членів ФЛАУ.  Зійшлися на думці, що ця комісія повинна і надалі вести свою роботу, тому що питання, за які вона відповідає, залишаються актуальними.
 
 
Була обговорена діяльність секретаріату ФЛАУ. Члени Ради ФЛАУ виказали свої зауваження, побажання щодо подальшої роботи секретаріату, а також внесли пропозиції стосовно методів її поліпшення. Також за поданням президента ФЛАУ Ігоря Гоцула присутні ухвалили подовження повноважень Михайла Медведя на посаді генерального секретаря Федерації легкої атлетики України.
 
Також присутні домовилися провести Проектну сесію, під час якої обговорити подальші напрямки розвитку легкої атлетики в Україні та подати їх на розгляд Ради ФЛАУ. Наступне засідання Ради відбудеться 12 листопада в Києві.
 
 
Після цього відбулося установче засідання Виконкому ФЛАУ. Присутні окреслили перелік питань, яким найближчим часом в своїй роботі приділять найбільшу увагу. Також затвердили склад збірної України, яка 26 жовтня – 6 листопада в м. Перт (Австралія) візьме участь в чемпіонаті світу серед ветеранів.
 
Наступне засідання Виконкому ФЛАУ відбудеться 29 жовтня у Чернівцях.