В Івано-Франківську відбувся легкоатлетичний забіг на дистанцію 1956 метрів

208
Масовий легкоатлетичний забіг на дистанцію 1956 метрів , у якому взяло участь 286 учасників, відбувся центральними вулицями Івано-Франківська 10 листопада.
 
Захід був присвячений відзначенню 60-ї річниці Угорської революції та визвольної боротьби. Офіційними організатором заходу виступило Почесне Консульство Угорщини в місті Івано-Франківську та Івано-Франківській області за сприяння Виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та Федерації легкої атлетики Івано-Франківської області.
 
За підсумками забігу серед чоловіків перемогу здобув викладач Івано-Франківського коледжу фізичного виховання Олег Озарко з результатом 4 хв. 17,02 сек. Другим став Руслан Савчук (4.17,59), третім – Дмитро Дяків (4.18,30). Серед жінок трійку найкращих склали Валерія Зіненко (4.47,8), Христина Юдкіна (5.14,4) та Вікторія Крисюк (5.20,7).
 
Переможці отримали сертифікат на тижневу поїздку до Угорщини та цінні подарунки, а призери, окрім подарункових наборів, були відзначені фінансовими винагородами від представників Почесного Консульства Угорщини в місті Івано-Франківську та Івано-Франківській області.
 
Окрім пробігу в місті відбулася ще низка заходів, присвячених 60-річчю Угорської революції: спільна молитва за загиблими, покладання квітів представниками Угорського уряду та мешканцями і гостями міста в Меморіальному сквері до могили Романа Гурика, а також частування усіх охочих угорською кухнею, зокрема автентичною стравою бограч.
Попередня статтяВ Україні стартують спортивно-розважальні змагання Kids Athletics Games
Наступна статтяВолодимир Рудюк – в ефірі програми «Спорт. Тиждень» на телеканалі UA:ПЕРШИЙ