В Україні стартують спортивно-розважальні змагання Kids Athletics Games

231
З листопада 2016 року по травень 2017-гов усіх областях України проводитимуться благодійні спортивно-розважальні змагання серед шкільних команд за програмою «Kids Аthletics Games» (Дитячі легкоатлетичні ігри).
 
Ця видовищна спортивно-розважальна естафета спеціально розроблена з використанням сучасних методик та технологій для пропагування здорового способу життя серед учнів молодшої школи.
 
Змагання охоплять понад 20 000 учнів в 25 містах України і відбуватимуться у два етапи. Перший – це відбіркові тури у містах України, другий – Всеукраїнський фінал у Києві на НСК «Олімпійський» у травні 2017 року.
 
Графік перших відбіркових турів:
12-13 листопада – Одеса
3-4 грудня – Запоріжжя
10 грудня – Маріуполь
17 грудня – Миколаїв
 
Проект є соціальним та реалізується Благодійним Фондом «Спорт заради Миру» у співпраці з Федерацією любителів спорту під патронатом Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України та Федерації легкої атлетики України.
 
Всі учасники отримають спеціальні заохочувальні призи від спонсорів,  також зможуть прийняти участь у  безкоштовних розважальних та спортивних майстер-класах.
Попередня статтяНа Донбас повертаються національні змагання та збори збірної України
Наступна статтяВ Івано-Франківську відбувся легкоатлетичний забіг на дистанцію 1956 метрів