«Дитяча легка атлетика ІААФ» робить перші кроки на Херсонщині

234
18 листопада на базі Херсонської гімназії №1 відбувся навчальний семінар «Дитяча легка атлетика ІААФ», на якому було присутньо 52 шкільних вчителя фізичної культури з Херсону та Херсонської області.
 
Семінар складався з двох частин – теоретичної та практичної, – розповіла прес-службі ФЛАУ Міжнародний інструктор проекту «Дитяча легка атлетика ІААФ» Ліана Копилова. – В теоретичній частині вчителі ознайомилися з самими проектом, методикою його проведення, впровадження на уроках фізкультури та спортивно-масових заходах.
 
У другій частині присутні вже займалися обладнанням локацій та разом з дітьми на практиці підкріплювали знання, отримані в першій частині семінару. По завершенню іспиту усі отримали сертифікат про проходження навчання за програмою «Дитяча легка атлетика ІААФ».
 
 
На семінарі, окрім вчителів, були присутні президент Федерації легкої атлетики Херсонської області Генадій Зуєв разом зі своїм учнем, призером чемпіонату світу та Європи зі стрибків у висоту Андрієм Проценком, а також представники спорткомітету міста. Мене порадувало, що у розмові з ними я почула зацікавленість в отриманні для свого регіону комплектів обладнання «Дитячої легкої атлетики ІААФ» та впровадженні цього проекту в навчальний процес.