29 листопада – вебінар Олексія Сердюченка за підсумками участі в тренерських курсах IAAF в Тегу (Корея)

229
Шановні тренери та фахівці легкої атлетики! Наразі у міжсезоння низка вітчизняних тренерів відвідала тренерські курси та семінари за кордоном, і тепер вони готові поділитися з вами отриманими знаннями, розповісти про новинки, методики, які використовують у своїй роботі провідні світові фахівці.
 
Федерація легкої атлетики України вирішила вдатися до наступного експерименту. Семінари наших тренерів за підсумками їхньої участі в закордонних навчальних заходах провести не на місцях в декількох різних регіонах України, як це практикувалося в минулі роки, а в форматі вебінару (семінар в онлайн-режимі в інтернеті). Це дозволить зекономити значні кошти на переїзд учасників та відвідувачів, оренду приміщень, тощо, а також ваш час.
 
Ви зможете на робочому місці, вдома за комп’ютером, або навіть деінде за допомогою свого смартфону в режимі реального часу переглядати виступ учасника семінару. Обов’язково буде присутня можливість поставити в текстовому форматі свої запитання та отримати також в режимі реального часу на них відповіді. Також обов’язково на офіційному каналі ФЛАУ у Youtube буде викладено у повному обсязі відеозапис вебінару.
 
Перший такий вебінар розпочнеться вже наступного вівторка, 29 листопада, о 14:00. Олексій Сердюченко розповість про знання, які він отримав наприкінці жовтня у Тегу (Корея), коли відвідав міжнародні курси для тренерів з легкої атлетики IAAF International Cource of Athletics Coaching 2016, а також відповість на ваші запитання. Мова йтиме як про підготовку спринтерів, так і про загальні аспекти роботи тренерів з легкої атлетики.
 
Ближче до дати вебінару на офіційному сайті ФЛАУ та у соціальних мережах буде викладено посилання, за яким у прямому ефірі транслюватиметься доповідь Олексія Сердюченка.