17 грудня Комісія ФЛАУ заслухає кандидатів на головні тренерські посади збірної України

218
 
Нагадаємо, що одним з важливих факторів, який береться до уваги Міністерством, є позиція профільної федерації. Тому усім кандидатам, які бажатимуть отримати підтримку ФЛАУ, пропонується пройти співбесіду з Комісією ФЛАУ по заслуховуванню кандидатів на головні тренерські посади штатної команди національної збірної команди України з легкої атлетики.
 
Для того, щоб пройти заслуховування Комісії, необхідно у термін до 15 грудня 2016 року включно надати до Секретаріату ФЛАУ в електронному вигляді (office@flau.org.ua) або поштою (02140 м. Київ, вул. Бориса Гмирі, буд. 2, під’їзд №1, 17 поверх) нижче зазначені документи. 
 
Перелік основних документів:
1. Біографічна довідка (вказати спортивні досягнення, стаж роботи за фахом, кого підготували до міжнародних змагань, тощо),
2. Копія першої та другої сторінки паспорта громадянина України;
3. Проект Програми розвитку легкої атлетики в Україні (для претендентів на посаду державного тренера);
4. Проект Програми підготовки національної збірної команди України з виду спорту до Олімпійських ігор, та проект Плану підготовки національної збірної команди України з виду спорту до Олімпійських ігор, чемпіонатів світу та Європи (для претендентів на посаду головного тренера);
5. Додаткова інформація стосовно освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, характеристики, рекомендації, наукові публікації).
6. Особи, які нині працюють на посадах державного тренера та головних тренерів і планують взяти участь в конкурсі, повинні надати звіт щодо результатів виступів спортсменів національної збірної України з легкої атлетики в олімпійському циклі 2013-2016 рр.
 
Заслуховування кандидатів Комісією ФЛАУ відбудеться у суботу 17 грудня о 9:00 в офісі Федерації легкої атлетики України за адресою: Київ, вул. Бориса Гмирі 2, під’їзд №1, 17 поверх.
Попередня статтяНовини антидопінгу: грант WADA для науковців і сервіс IAAF для інформування про використання допінгу
Наступна статтяНазвані імена найкращих легкоатлетів світу 2016 року