Зимовий легкоатлетичний сезон в Україні набирає обертів

235
16-17 грудня у Запоріжжі та Бахмуті відбулися обласні змагання з легкої атлетики у приміщенні.
 
У Запоріжжі відбувся відкритий Кубок Запорізької області, в якому взяли участь більше 300 спортсменів. Серед учасників змагань були і члени збірної команди України, які знаходяться в місті на навчально-тренувальному зборі.
 
Зокрема, представниця Київської області, багатоборка Аліна Шух виграла стрибки у висоту (1.85) та стрибки у довжину (5.90), Анастасія Лебідь з Дніпропетровської області перемогла на дистанції 600 м – 1.34,08. В бігу на 60 м найшвидшими були місцеві атлети Ольга Борисенко (7,81) та Роман Кравцов (6,98).
 
З результатами усіх переможців та призерів змагань можна ознайомитися за ЦИМ посиланням. Наступні змагання в легкоатлетичному манежі «Запоріжсталь» відбудуться 24 грудня, організатори запрошують для участі в них усіх бажаючих.
 
 
А в легкоатлетичному манежі стадіону «Металург» м. Бахмут відбувся чемпіонат Донецької області з легкої атлетики серед команд ДЮСШ — юнаків та дівчат 1998 року народження та молодше.
 
У змаганнях взяли участь 180 спортсменів з десяти команд Донецької і однієї команди Луганської областей: ДВУОР ім.С.Бубки, КДЮСШ №2 м.Северодонецька, ДЮСШ «Колос» Костянтинівського району, ДЮСШ «Колос» Слов’янського району, ОКДЮСШ ДОО ВФСТ «Колос», ДЮСШ м.Торецька, ДЮСШ м.Вугледару, КДЮСШ №1 Бахмутської міської ради, ДЮСШ м.Костянтинівки, КЗ ДЮСШ м.Слов’янска, ДЮКФП-2 м.Краматорська.
 
У командному заліку трійку призерів склали:
1. КДЮСШ №1 Бахмутської міської ради — 256 очок;
2. ДЮСШ м.Костянтинівки — 165 очок;
3. ДЮСШ м.Вугледару — 127 очок.
 
З повними результатами змагань у Бахмуті можна ознайомитися за ЦИМ посиланням.
Попередня статтяДвоє українців – у призових трійках чесько-словацьких змагань
Наступна статтяСуми запрошують на змагання зі спортивної ходьби!