Суми запрошують на змагання зі спортивної ходьби!

246

 

Шановні спортсмени та любителі королеви спорту! Вже стало доброю традицією, що легкоатлетичний рік скороходи закінчують у Сумах на національних змаганнях зі спортивної ходьби у приміщенні!

 

 
 
24 грудня в легкоатлетичному манежі Сумського держаного університету відбудеться Зимовий Кубок України зі спортивної ходьби, а також Всеукраїнські змагання зі спортивної ходьби на призи дворазового олімпійського чемпіона Володимира Голубничого.
 
На доріжках манежу змагатимуться прославлені українські скороходи, учасники Олімпійських ігор, переможці та призери міжнародних змагань. Разом з ними участь візьмуть юнаки, юніори, молодь та ветерани.
 
Минулого року вперше в історії тріумфувала у командній першості і наразі є чинним володарем Кубку України сумська команда. І наразі вона сповнена рішучості відстояти свій титул і зберегти Кубок на Сумщині на наступний рік, про що свідчить її бойовий склад: учасниця ХХХІ Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро Інна Кашина, новоспечена рекордсменка України серед молоді (50 км) Ксенія Радько, чинний чемпіон України серед молоді Сергій Світличний, майстер спорту України Антон Радько та багаторазові переможці змагань в молодших вікових групах Ксенія Бєлова, Андрій Дарницький, Олег Свистун, Юлія Балим, Аліна Ткач та Анастасія Лукашевич.
 
Федерація легкої атлетики Сумської області запрошує гостей з інших областей взяти участь в цих традиційних змаганнях, а вболівальників – підтримати спортсменів на трибунах манежу!
 
Субота, 24 грудня 2016 року. Легкоатлетичний манеж СумДУ (вул. Прокоф’єва 38/1).
 
Початок змагань о 9:00. Урочистий парад відкриття о 10:00.
Попередня статтяЗимовий легкоатлетичний сезон в Україні набирає обертів
Наступна статтяДар’я Михайлова – у десятці змагань серії IAAF Silver Label Road Races