Цикл легкоатлетичних змагань 2016 року на Донеччині завершився новорічним Кубком

213
27 грудня у легкоатлетичному манежі стадіону «Металург» м. Бахмута в атмосфері новорічного свята відбувся Кубок Донецької області з легкої атлетики.
 
Під час відкриття змагань у манеж, прикрашений ялинкою, завітав Дід Мороз, який побажав учасникам показати свої найкращі результати та успіхів у наступному році. Церемонію відкриття провели начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, президент Федерації легкої атлетики Донецької області Віктор Лис, директор Донецького вищого училища олімпійського резерву ім.С.Бубки Ігор Анушкевич.
 
У змаганнях взяли участь біля 150 легкоатлетів з 17 команд Донецької та Луганської областей із Бахмута, Бахмутського району, Вугледару, Димитрова, Дружківки, Костянтинівки, Костянтинівського району, Краматорська, Лисичанська, Сєвєродонецька, Слов’янського району, Торецька та інших.
Переможці та призери Кубку були нагороджені грамотами, кубками, медалями від управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації та вазами від Федерації легкої атлетики Донецької області.
 
З результатами змагань можна ознайомитися за ЦИМ посиланням
Попередня статтяПрезентовано проект Шкільної легкоатлетичної Ліги Харкова!
Наступна статтяУкраїнка виграла змагання у Словаччині