Дмитро Дем’янюк та Аліна Шух виграли «Меморіал Олексія Дем’янюка-2017»

309
14 січня у Львові відбувся традиційний міжнародний турнір зі стрибків у висоту «Меморіал Олексія Дем’янюка».
 
У чоловіків вже всьоме перемогу у цих змаганнях святкував один з їх організаторів та син уславленого висотника, у пам’ять про якого проводиться Меморіал, – львів’янин Дмитро Дем’янюк. Цього разу, щоб піднятися на найвищу сходинку п’єдесталу пошани, Дмитрові вистачило стрибка на 2 м 15 см. Срібну нагороду з результатом 2 м 10 см посів киянин Владислав Дорофєєв. На третій сходинці з таким самим показником розташувалися львів’янин Вадим Кравчук та Сергій Спільняк з Києва.
 
У жінок найкращою виявилася броварчанка Аліна Шух – 1 м 86 см. Другою стала киянка Ірина Геращенко (1 м 83 см), третьою – Дар’я Кучіна з Херсонщини (1.80).
 
За словами виконуючого обов’язки головного тренера збірної України зі стрибків Олександра Романюка, змагання традиційно пройшли на високому організаційному рівні. Порадувала велика кількість глядачів, для яких проводилися різноманітні конкурси, а також, для зручності, було встановлено великий екран. Також приємний факт – в інтернеті відбувалася пряма трансляція змагань. Її запис можна переглянути за ЦИМ посиланням.