Владислав Мазур: «У Сумах все має вдатися» (ВІДЕО)

445
Для перемоги на командному чемпіонаті України з легкої атлетики у приміщенні Владиславу Мазуру вистачило стрибка у довжину на 7,65 метрів. Він уже має норматив на чемпіонат Європи у приміщенні (3-5 березня, Белград), проте, як зізнався після виступу, все ж хотів у Запоріжжі показати кращий результат.

 
«Хотів стрибнути краще на цих змаганнях. 7,65 метрів – замало для участі у чемпіонаті Європи. Думаю, на чемпіонаті України у приміщенні у Сумах, при хорошому збігу обставин усе має вдатися. Це можуть бути вісім метрів або близького того, але я не загадую, – каже Владислав. – Якщо вдасться поїхати у Белград, це буде мій перший офіційний турнір серед дорослих. До цього брав участь у юнацьких і юніорських чемпіонатах, змагався там і зі стрибків у висоту, і у довжину. Чи буде шансом те, що після Олімпійських ігор багато лідерів узяли паузу? Не знаю. Думаю, і без них буде досить багато сильних атлетів. Буде цікаво.
 
Про те, що змінив стрибки у висоту на довжину, не шкодую. Думаю, тут все вдасться.
 
До сезону готувалися як завжди, робив усе те саме. Але дещо зменшив навантаження, оскільки трішки розтягнув м’яз задньої поверхні стегна. Проте зараз усе залікував і все чудово».
 

 

 
Читайте також: