11 лютого у Києві відбудеться Кубок України з легкої атлетики у приміщенні!

249
Найближчої суботи, 11 лютого, у Києві в манежі КМШВСМ (вул. Павла Тичини, 18) відбудеться один з найголовніших національних стартів зимового легкоатлетичного сезону – Кубок України у приміщенні.
 
Ці змагання стануть одним з етапів відбору на чемпіонат Європи у приміщенні, який відбудеться 3-5 березня у Белграді (Сербія). Упродовж цілого дня, починаючи з 9:50 і до 18:00, у манежі вируватиме бурхливе життя. Найкращі легкоатлети країни боротимуться за перемогу у національному Кубку, а також за виконання нормативів Європейської легкоатлетичної асоціації (ЄА). Серед тих, хто на даний момент зареєструвався для участі у змаганнях, – бронзова призерка Лондона-2012 з потрійного стрибка Ольга Саладуха (виступатиме у стрибках у довжину), бронзова призерка Пекіна-2008 з бігу на 1500 метрів Наталія Тобіас (виступатиме на дистанції 3000 метрів), а також низка призерів чемпіонатів світу, Європи та інших престижних міжнародних змагань.
 
Окрім цього, під час церемонії відкриття, яка розпочнеться о 14:00, відбудеться нагородження відзнаками ФЛАУ та ЄА найкращих легкоатлетів та тренерів 2016 року.
 
З повним розкладом змагань можна ознайомитися за посиланням, розміщеним у розділі «Календар».
 
Запрошуємо вболівальників на трибуни манежу КМШВСМ підтримати наших атлетів, а журналістів висвітлити Кубок України у своїх ЗМІ!