Компанія «BLACKROLL Україна» поповнила перелік партнерів ФЛАУ!

229
Розпочалося співробітництво між Федерацією легкої атлетики України та компанією «BLACKROLL Україна», яка спеціалізується на розробці, виготовленні та розповсюдженні спеціального обладнання для проведення самомасажу і технік міофасціального релізу.
 
Продукція BLACKROLL – ідеальний інструмент для традиційних методів лікування (фізіотерапія, остеопатія, глибокий масаж тканин чи рольфінг), проста у використанні і є високоякісним інструментом міофасціального релізу (об’єднувальної тканини м’язів та м’язових груп). Обладнання цієї німецької компанії допомагає попередити м’язевий біль і прискорює відновлення м’язів і фасції для підвищення мобільності, гнучкості і, як наслідок, продуктивності.
 
Вже на найближчих національних змаганнях з легкої атлетики – Кубку України у приміщенні, який відбудеться 11 лютого у Києві – «BLACKROLL Україна» надасть призи для найкращих учасників. А напередодні представники компанії запросили взяти участь у тренуванні з використанням їхнього обладнання працівників офісу ФЛАУ, і ті залишилися у захваті від ефекту, який справило на їхнє самопочуття та фізичну форму це заняття.
Попередня статтяІгор Гоцул: «ІААФ не застосовуватиме до нас санкцій, але розслаблятися ще зарано»
Наступна стаття11 лютого у Києві відбудеться Кубок України з легкої атлетики у приміщенні!