На Херсонщині відзначили найкращих легкоатлетів та тренерів 2016 року

233
10 лютого у спортивному залі Херсонського вищого училища фізичної культури під час урочистого відкриття чемпіонату Херсонської області серед юнаків та дівчат з легкої атлетики відбулося нагородження найкращих легкоатлетів та тренерів Херсонщини за підсумками 2016 року.
 
Найкращими було визнано учасників Олімпійських Ігор у Лондоні-2012 року та Ріо-2016 Андрія Проценка та Ірину Новожилову. У юніорській віковій групі нагороди здобули срібний призер чемпіонату світу серед юніорів Гліб Піскунов та учасник чемпіонату Європи з кросу Василь Газукін. Окрім того, було відзначено й інших юних атлетів, 17-х переможців та призерів чемпіонатів України серед юніорів та юнаків.
 
Найкращими тренерами було визнано Геннадія Зуєва, Владислава Піскунова, Едуарда Піскунова та Володимира Чертоляса. Окрім того, за вагомий внесок у розвиток легкої атлетики в області та з нагоди ювілею було відзначено президента Федерації легкої атлетики Херсона Семена Манахімова та директора ДЮСШ м. Скадовськ – Віктора Кравця.
 
Нагородження проводила Федерація легкої атлетики Херсонської області за підтримки відділення Національного Олімпійського комітету у Херсонській області.
Попередня статтяМарина Бех: «Я ще молода, щоб зиму пропускати»
Наступна статтяВіталій Бутрим: «Ми, спортсмени, знаємо, як переборювати біль»