Свято для юних легкоатлетів Харківщини

285
25 лютого в Харкові в легкоатлетичному манежі КЗ КДЮСШ «ХТЗ» відбувся відкритий Кубок області з легкої атлетики, в рамках якого проводився Кубок Федерації легкої атлетики Харківської області серед юнаків та дівчат 2002 р.н. та молодше.
 
В змаганнях приймали участь 324 легкоатлета з 19 СДЮШОР, ДЮСШ Харкова і області.
 
Серед СДЮШОР перемогу здобула команда КЗ МКДЮСШ, серед ДЮСШ – Золочівська дитячо-юнацька спортшкола.
 
В особистих першостях наймолодші учасники показали високі результати для своєї вікової групи. Зокрема, Ілля Отрешко в бігу на 1000 м показав результат – 2:53.8, Дарина Кривша в стрибках у висоту – 1м 60 см, Поліна Герман в стрибках у довжину – 5 м 39 см, Роман Богданов в бігу на 300 м – 39.9 сек, Софія Ромасюк в штовханні ядра – 10 м 20 см.
 
 
Переможці та призери в свої дисциплінах були нагороджені дипломами, медалями та цінними подарунками. Команди переможці серед СДЮШОР, ДЮСШ м. Харкова та області – дипломами та кубками.
 
Також переможці в особистих першостях отримали сертифікати на оздоровлення від Управління у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації.
 
Ці змагання були відбірковими на участь у чемпіонатіУкраїни серед ДЮСШ та СДЮШОР з легкоатлетичних двоборствата п`ятиборства у приміщенні (2002 р.н. та молодше), який відбудеться 24-25 березня у Києві.
Попередня статтяЛегкоатлети ДЮСШ перевірили свою готовність до сезону в Сумах
Наступна статтяОбираємо найкращих легкоатлета та легкоатлетку України лютого-2017!