Обираємо найкращих легкоатлета та легкоатлетку України лютого-2017!

258
Федерація легкої атлетики України запрошує вас узяти участь у голосуванні по визначенню найкращих легкоатлета і легкоатлетки України лютого 2017-го року.
 
Голосування проводиться серед трьох груп: експертна група (Рада ФЛАУ), представники ЗМІ та вболівальники. Голоси кожної з груп при підведенні підсумків будуть враховуватися як третина усіх голосів. Представники ЗМІ, які не отримали на свою електронну пошту анкети для голосування, можуть отримати їх, якщо надішлють повідомлення про своє бажання на електронну адресу                    odanylenko@flau.org.ua
 
Вболівальники можуть проголосувати у мережі Facebook на сторінках ФЛАУ та групи «Легка атлетика України» за наступними посиланнями:
 
 
Голосування триває до 23-00 п’ятниці, 3 березня. Нижче ви знайдете перелік претендентів по номінаціям (в алфавітному порядку).
 
НАЙКРАЩИЙ АТЛЕТ ЛЮТОГО-2017
·          Артем КОНОВАЛЕНКО – перемога у Запоріжжі на чемпіонаті України у приміщенні серед юнаків з потрійного стрибка з найкращим результатом сезону у світі U -18 – 15 м 18 см.
·          Владислав МАЛИХІН – у стрибках з жердиною перемога на Міжнародній юніорській матчевій зустрічі у Мінську (5 м 50 см – особистий рекорд), чемпіонаті України у приміщенні і чемпіонаті України у приміщенні серед юніорів у Сумах, призер міжнародних змагань зі стрибків з жердиною у Празі. Двічі у лютому бив особистий рекорд.
·          Микита НЕСТЕРЕНКО – перемога на Зимовому чемпіонаті України з метань у Мукачево з метання диска з четвертим результатом сезону у світі – 63.77 м.
 
НАЙКРАЩА АТЛЕТКА ЛЮТОГО-2017
·          Ярослава МАГУЧІХ – перемога у стрибках у висоту на чемпіонатах України у приміщенні серед дівчат (U-18) у Запоріжжі (1 м 83 см), а також серед юніорок у Сумах з найкращим результатом сезону у світі U-18 – 1 м 84 см.
·          Олеся ПОВХ – у бігу на 60 метрів перемоги на етапі IAAF World IndoorTour у Дюссельдорфі (7,16 с – SB), на міжнародних змаганнях у Мондвіллі (7,20) і Берліні (7,14 – SB), чемпіонаті України у приміщенні (7,15). 7,14 – 7-й найкращий результат у світі та третій у Європі.
·          Аліна ШУХ – перемога на міжнародному турнірі з багатоборства серії European Athletics Indoor Permit Meetings у Таллінні з другим результатом U-20 в історії п’ятиборства (4542 очки); перемога на міжнародних змаганнях у Тарту у стрибках у довжину (6.10), третє місце на чемпіонаті України у приміщенні у Сумах зі стрибків у довжину (6.07) та перемога на чемпіонаті України у приміщенні серед молоді у Сумах зі штовхання ядра (13.60).
Попередня статтяСвято для юних легкоатлетів Харківщини
Наступна статтяВ’ячеслав Тиртишник: «Семеро наших атлетів наразі в ТОП-трійках європейського сезону»