Анна Плотіцина: «Дуже скучила за змаганнями»

229
Для бар’єристки з Київщини Анни Плотіциної минулий зимовий сезон виявився вдалим. Вона встановила особистий рекорд на дистанції 60 м з/б (7,92) та посіла 4-е місце на чемпіонаті Європи у приміщенні. Літній сезон для Анни розпочався 4 травня на Кубку Києва, де вона виграла 100 м (11,66) та 100 метрів з бар’єрами (13,21).
 
– Впродовж міжсезоння вдалося виконати всю заплановану роботу, – розповідає Анна Плотіцина. – І тепер дуже хочеться змагатися. Перший старт, як на мене, не поганий. Почуваю себе добре. Лише три дні тому повернулися зі зборів, тому на Кубок Києва ніяких особливих завдань не ставили. Просто пробігтися. Дуже скучила за змаганнями.
 
– На коли у вас перші заплановані змагання, де вже будете бігти на результат?
 
– Точного розкладу всіх своїх стартів ще не маю. Звісно, всі національні відбіркові. Також дуже важливими будуть командний чемпіонат Європи, чемпіонат світу.
 
– Ви зараз вже повністю працюєте під керівництвом Олександра Паламарчука, чи Сергій Красовський на відстані, з-за кордону, також продовжує допомагати?
 
– Сергій Федорович вклав нам в голови дуже багато інформації, і зараз ми намагаємося виконувати його настанови. Так би мовити, вчимося працювати самостійно.
Попередня статтяЛуцьк запрошує на свято легкої атлетики!
Наступна статтяІвано-франківські рішення Виконкому та Ради ФЛАУ