«Електронний офіс ФЛАУ» вже освоїли представники 13-ти територіальних ФЛА

360
27 травня у Вінниці представники 11-ти територіальних федерацій легкої атлетики пройшли навчання по роботі з інформаційно-аналітичною системою «Електронний офіс ФЛАУ».
 
Розвиток сучасної легкої атлетики неможливий без інновацій. Міжнародні федерації сьогодні приділяють цьому особливу увагу, не стоїть осторонь від глобальних процесів і Федерація легкої атлетики України. Одним з таких проектів і є «Електронний офіс ФЛАУ», реалізований у рамках співпраці з Сумським Державним Університетом.
 
Наразі система працює в тестовому режимі. Представники двох ТФЛА – Волинської та Донецької – вже прослухали відповідні семінари і використовують її у своїй роботі. І ось до них додалися представники ще 11-ти федерацій – переважно секретарі ТФЛА, які працюють з документацією своїх осередків.
Після ознайомлення з нормативною базою щодо членства у ФЛАУ, фахівці територіальних ФЛА протягом кількох годин обговорювали проблеми обліку членів та випробували систему у роботі.
 
Найближчі змагання, на які відрита електронна реєстрація, – Командний чемпіонат України, що відбудеться 6-7 червня у Луцьку. Представники ТФЛА, які пройшли навчання та отримали доступ до «Електронного офісу ФЛАУ», вже можуть реєструвати учасників від своїх областей за його допомогою. Можна подавати заявки і за старою схемою, але нова система значно спрощує роботу і представникам ТФЛА, і секретаріату змагань.
 
Загалом відгуки про «Електронний офіс ФЛАУ» від тих фахівців, які вже випробували його, позитивні. Проте, з урахуванням побажань які надходять, потрібно ще буде доопрацювати декілька моментів, зокрема процедуру збору інформації про сплату членських внесків. У вересні у Вінниці на засіданні Ради ФЛАУ будуть підведені проміжні підсумки щодо використання системи, а з 1 січня планується її повноцінний запуск.
 
Незабаром відбудеться ще низка семінарів, присвячених навчанню роботи з «Електронним офісом ФЛАУ». Про їх дату і місце буде оголошено додатково.
Попередня статтяВладислав Малихін побив юніорський рекорд України зі стрибків з жердиною
Наступна статтяРозпочалася боротьба юніорів за путівки на чемпіонат Європи