Українки Катерина Табашник і Юлія Левченко на висоті у Роверето

325
Українки взяли за хорошу традицію цього року дарувати вболівальникам переможні дублі у секторі для стрибків у висоту. Так було на молодіжному чемпіонаті Європи, Всесвітній Універсіаді, комерційних турнірах… Серію продовжили змагання Memorial Edo Benedetti в Роверето.

 
Перемогу з особистим рекордом здобула Катерина Табашник. Повернувшись після травми, вона впродовж сезону додавала в результаті. Новий особистий рекорд спортсменка встановила у Роверето, з другої спроби подолавши 1,95 м. Зазначимо, що всі попередні висоти Табашник долала з першої спроби.
 
Юлія Левченко ж продовжила серію виступів під девізом: «Жодного турніру без нагороди». У Роверето вона була другою (1,93 м). Попереду у срібної медалістки чемпіонату світу фінал «Діамантової ліги» у Брюсселі (1 вересня).
 
Україна була представлена і на бігових доріжках. Вікторія Ткачук фінішувала п’ятою з бігу на 400 метрів з бар’єрами (58,41 с). Перемогла Рістананна Трейсі з Ямайки (54,58 с).
 
Тамара Твердоступ у ролі пейсмейкера привела до перемоги з бігу на 3000 метрів кенійку Ліліан Касаіт Ренгерук (8.51,04 хв).