Календарні питання Комісії змагань

173
2 вересня у Вінниці відбулося засідання Комісії змагань Федерації легкої атлетики України.
 
Левову частку часу члени Комісії, а вона зібралася практично повним складом, а також присутні на засіданні президент ФЛАУ Ігор Гоцул та генеральний секретар ФЛАУ Михайло Медведь присвятили обговоренню питань, пов’язаних з національним легкоатлетичним календарем. Проаналізували календар нинішнього сезону, вислухали пропозиції щодо формування календаря змагань ФЛАУ на 2018 рік. При цьому враховувалися як недоліки, що були виявлені в календарі-2017, так і зауваження, які надійшли до офісу ФЛАУ після оприлюднення проекту календаря на наступний рік. Окрему увагу було приділено змаганням з позастадіонних видів та естафетного бігу, а також впровадженню відбору для потрапляння на чемпіонати України у спринтерських дистанціях – шляхом проведення прекваліфікаційних забігів або введенням нормативів.
 
Попри те, що деякі питання викликали гострі дискусії, членам Комісії вдалося дійти згоди по всім пунктам порядку денного, і остаточний проект календаря-2018 буде представлено для обговорення на найближчому засіданні Виконкому ФЛАУ, яке відбудеться у Києві 6-го вересня.
 
Також під час засідання Комісії змагань ФЛАУ були розглянуті питання, пов’язані з роботою суддів, в тому числі організації суддівських семінарів. Окрім цього присутні обговорили роботу інформаційно-аналітичної системи «Електронний офіс ФЛАУ».
Попередня статтяУ Бахмуті розіграли призи Ірини Ліщинської
Наступна статтяІгор Гоцул: «Гарантії від сумчан щодо подальшого розвитку спортивної інфраструктури отримано»