Яким буде київський стадіон ЦСК ЗСУ

349
У Центральному спортивному клубі Збройних сил України відбулася робоча нарада, присвячена питанням реконструкції армійського стадіону у столиці.
 
У ній взяли участь керівники ЦСК ЗСУ, Федерації футболу України та Федерації легкої атлетики України. Армійська арена, розташована у центрі Києва (Повітрофлотський проспект), вже давно перебуває не у найліпшому стані. Але справа рухається з місця. На Збройні сили України наразі покладено вирішення надважливих завдань на Сході країни. Проте у Міністерстві оборони розуміють, що окрім захисту цілісності території держави, важливим також залишається питання фізичного виховання як військовослужбовців, так і населення загалом. Поява сучасних спортивних арен – один з напрямків його вирішення.
 
 
Присутні розглянули ескіз проекту реконструкції стадіону. Зокрема, представники ФЛАУ – перший віце-президент Федерації Володимир Рудюк та генеральний секретар Михайло Медведь – виказали свої зауваження та рекомендації щодо легкоатлетичної складової стадіону. Вона передбачає реконструкцію головної арени (з отриманням сертифікату 2-го класу ІААФ), побудову розминочних полів та легкоатлетичного манежу. З урахуванням усіх побажань невдовзі буде розроблено 3D проект реконструкції стадіону ЦСК ЗСУ.