Донеччина запрошує змагання зі стрибків на призи Віталія Петрова!

237
16-17 грудня в Бахмуті в легкоатлетичному манежі СК «Металург» (вул. Садова, 137) відбудеться відкритий чемпіонат Донецької області з легкоатлетичних стрибків на призи Заслуженого тренера України Віталія Петрова!
 
У програмі змагань представлені всі види легкоатлетичних стрибків серед юнаків, юніорів, молоді та дорослих. На учасників змагань очікують спеціальні запрошені гості – легенди спорту Донеччини та України!
 
Федерація легкої атлетики Донецької області разом зі своїми партнерами запрошує всіх бажаючих взяти участь у святі Королеви спорту та доторкнутися до славетної історії видатного тренера-легенди, який підготував й продовжує виховувати спортсменів світового рівня, олімпійських чемпіонів та рекордсменів світу, головним з яких є неперевершений стрибун із жердиною Сергій Бубка.
 
Організатори змагань забезпечують учасників з інших областей безкоштовними місцями для розміщення у м. Бахмут в дні змагань.
 
Для переможців та призерів передбачені спеціальні нагороди та цінні призи від спонсорів та партнерів заходу. У змаганнях зі стрибків з жердиною на переможців чекають додатково грошові нагороди.
 
Регламент змагань можна завантажити за ЦИМ посиланням.
 
Розклад змагань можна переглянути ТУТ.
 
Усю необхідну довідкову інформацію можна отримати за телефонами:
050-910-21-45 Серорез Тетяна Борисівна;
050-178-66-26 Скирда Ігор Володимирович.
Попередня статтяТренерський штаб збірної обговорив майбутню роботу КНГ
Наступна статтяВітаємо з днем народження Сергія Бубку!