Тренерський штаб збірної обговорив майбутню роботу КНГ

240
В офісі ФЛАУ відбулася зустріч тренерського штабу збірної України з легкої атлетики з Русланом Кроптою, який, згідно з рішенням Ради ФЛАУ, буде рекомендований на призначення з 1 січня 2018 року на посаду старшого тренера комплексно-наукової групи.
 
Присутні обговорили низку проблемних питань з науково-методичного забезпечення підготовки збірної команди України з легкої атлетики. Окреслили першочергові завдання для групи фахівців КНГ у підготовці до основних змагань 2018-2020 років. Тренерський склад поділився з паном Кроптою наявними напрацюваннями у цьому напрямку. Обговорили кандидатури фахівців, які можуть бути задіяні в роботі КНГ. Далі плануються окремі зустрічі Руслана Кропти з керівним тренерським складом за групами видів для більш глибокого планування майбутньої роботи з ними.
 
За підсумками зустрічі було домовлено, що Руслан Кропта до кінця поточного року представить комплексну програму науково-методичного забезпечення збірної України і визначиться зі складом КНГ, якому буде під силу реалізувати поставлені завдання.
Попередня статтяВіталія Матешка переобрано президентом ФЛА Івано-Франківської області на новий термін
Наступна статтяДонеччина запрошує змагання зі стрибків на призи Віталія Петрова!