Довибори до Ради ФЛАУ

201
Шановні президенти, генеральні секретарі, представники територіальних федерацій легкої атлетики!
 
У зв’язку з заявою члена Ради ФЛАУ Шевчука В.В., члена Луганської ТФЛА, від 21 квітня 2017 року про дострокове припинення повноважень, на виконання абз. 7 п. 6.2.2. Статуту ФЛАУ до Порядку денного Конференції Федерації легкої атлетики України, яка відбудеться 24 березня 2018 року у м. Києві, включено питання «Про внесення змін до персонального складу Ради ФЛАУ».
 
Статутний принцип територіального обмеження передбачає представлення кожної ТФЛА у складі Ради ФЛАУ в межах однієї особи. Станом на сьогодні у складі Ради ФЛАУ представлені ТФЛА Кіровоградської, Волинської, Чернівецької, Чернігівської, Вінницької, Миколаївської, Житомирської, Тернопільської, Закарпатської, Львівської, Івано-Франківської, Запорізької, Дніпропетровської, Черкаської, Сумської, Донецької областей та АР КРИМ.
 
На дострокове обрання на вакантну посаду члена Ради ФЛАУ на решту терміну повноважень до моменту переобрання складу Ради ФЛАУ на Звітно-виборчій Конференції ФЛАУ мають право представники Луганської, Одеської, Рівненської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Київської, Полтавської, міст Києва і Севастополя.
 
Відповідно до п. 6.2. розділу 6. «Керівні органи ФЛАУ» Статуту ФЛАУ розділу 8. «Вибори до керівних органів та порядок їх проведення»:
 
1.            Територіальні федерації, які мають право на представлення у складі Ради ФЛАУ, висувають лише своїх членів у кількості однієї кандидатури на заміщення вакантної посади члена Ради ФЛАУ на підставі рішення керівного органу територіальної федерації до компетенції якого відноситься це питання відповідно до Статуту територіальної федерації;
 
2.            Особа, яка на дату проведення чергової Конференції Федерації легкої атлетики України досягла 70-річного віку, не допускається до обрання чи переобрання;
 
3.            Всі кандидатури, які будуть розглядатися на заміщення вакантної посади члена Ради ФЛАУ на засіданні чергової Конференції Федерації легкої атлетики України повинні бути представлені Секретаріату ФЛАУ не пізніше ніж за 45 днів до дати проведення чергової Конференції Федерації легкої атлетики України, тобто до 00:00 07 лютого 2018 року;
 
4.            Генеральний секретар оприлюднює списки всіх кандидатів на заміщення вакантної посади члена Ради ФЛАУ за 30 днів до дати проведення Конференції Федерації легкої атлетики України, тобто до 00:00 22 лютого 2018 року.
 
З метою ознайомлення легкоатлетичної спільноти з кандидатами шляхом розміщення на сайті ФЛАУ, просимо надіслати наступну інформацію по кандидатам на заміщення вакантної посади члена Ради ФЛАУ на електронну адресу office@flau.org.ua :
 
1. Біографічна довідка кандидата з фотокарткою;
2. Копія паспорту громадянина України кандидата;
3. Копія членського квитка кандидата.
Попередня статтяФЛАУ та CONICA подовжили партнерство до кінця 2020 року
Наступна статтяІнновації ФЛАУ