Нагороди для найкращих

210
Під час урочистої церемонії відкриття чемпіонату України у приміщенні було нагороджено найкращих легкоатлетів, тренерів та суддів за підсумками 2017 року.

 
Юлія Левченко і Сергій Смелик отримали нагороди найкращих легкоатлетів 2017 року. Ігорю Лонському вручили відзнаку найкращого тренера року.
 
Ігорю Лонському та Ірині Пустовойт також вручили вручили тренерські нагороди ЕА.
 
Учні Ігоря Лонського відзначилися медалями чи не на всіх міжнародних офіційних турнірах, у яких брали участь. Владислав Мазур став чемпіоном Європи серед молоді зі стрибків у довжину. Віктор Лонський виграв там бронзу зі стрибків у висоту. А Дмитро Нікітін став срібним призером юніорського чемпіонату Європи зі стрибків у висоту.
 
Учениці Ірини Пустовойт Юлія Левченко й Ірина Геращенко оформили золотий дубль на чемпіонаті Європи U23 зі стрибків у висоту. Левченко  виграла срібну медаль чемпіонату світу з молодіжним рекордом України (2,01 м) і бронзову медаль чемпіонату Європи у приміщенні, а Ірина Геращенко до срібла молодіжного чемпіонату континенту додала ще одне зі Всесвітньої Універсіади.
 
Олені Бех вручили спеціальну відзнаку ЕА для членів національних федерацій. Її кандидатуру було висунуто у категорії «Технічний делегат».
 
Спеціальна нагорода ФЛАУ за визначний внесок у розвиток легкої атлетики вручена Підлісному Володимиру.
 
В номінації «За відданість справі» особисту відзнаку ФЛАУ отримує суддя національної  категорії Корсун Олександр.
 
В номінації «Найкращі судді 2017 року» відзнаки ФЛАУ отримали:
Качківський Іван
Матешко Віталій
Підкопайло Налалія
Демидов Валентин
Павлось Руслан
Нікітенко Дмитро
Кулик Ніна
Лозиньський Геннадій
Шевцов Віктор
Андреєв Сергій
 
Олексію Сердюченку було вручено грамоту голови Сумської ОДА.
Попередня статтяЄвгену Аржанову – 70!
Наступна статтяСенсаційний спринт, або Герої першого дня чемпіонату України