Паритет у довжині та набирання обертів Левченко

212
18 лютого в манежі КМШВСМ Кубком України завершився зимовий національний легкоатлетичний сезон.
 
І хоча більшість провідних атлетів або вже приступили до підготовки до літнього сезону, або налаштовувалися на чемпіонат світу у приміщенні на закордонних стартах, низка лідерів взяла участь в національному Кубку.
 
У стрибках у висоту серед жінок боротьба розгорнулася між киянкою Юлією Левченко та Юлією Чумаченко з Миколаєва. Для Чумаченко це був другий старт за два дні – у суботу у Львові вона виграла Меморіал Олексія Дем’янюка з результатом 1.88. У Києві вона показала такі ж цифри, але цього вистачило лише для другого місця. Перемогла Левченко – 1.95. І її три спроби побити молодіжний рекорд України (1.98), хоча і були не вдалими, але показали, що срібна призерка чемпіонату світу-2017 стала ближчою до підкорення цієї висоти. Стрибки були набагато якісніші, ніж тиждень тому на чемпіонаті України у Сумах.
 
Цікаво було спостерігати також за змаганнями у стрибках у довжину киянки Крістіни Гришутіної та Марини Бех з Хмельниччини. У підсумку вони поділили перше місце – єдині результативні спроби у обох атлеток були на 6.39.