Комісія атлетів ФЛАУ зібралася у Києві

204
4 квітня у Києві відбулося засідання Комісії атлетів ФЛАУ.

 
Участь у засіданні Комісії атлетів ФЛАУ взяли шість з 11 її членів. Серед них Наталія Добринська, Олексій Касьянов, Ольга Саладуха, Наталія Семенова, Ірина Новожилова й Іван Гешко.
 
Під час засідання члени Комісії атлетів ФЛАУ обговорили процедури подачі заявок та виборів до Комісії атлетів ФЛАУ, які відбудуться вже на цьогорічному чемпіонаті України (18-21 липня, м. Луцьк). Інформація про подачу заявок з’явиться на офіційному сайті ФЛАУ вже найближчим часом. Також було розглянуте та доопрацьоване положення Комісії атлетів ФЛАУ.
 
Прес-аташе ФЛАУ Ольга Ніколаєнко розповіла членам Комісії атлетів ФЛАУ, про що йшла мова на семінарі ЕА для прес-аташе (14-16 березня, м. Берлін), а саме про програму I RUN CLEAN, промо чемпіонату Європи-2018 та новий формат легкої атлетики, який планують застосувати на Європейських іграх-2019. На основі цього було проведене обговорення програми I RUN CLEAN та шляхів її поширення серед атлетів збірної, деякі з можливостей промо чемпіонату України-2018 та легкої атлетики загалом.
 
Крім того Комісія атлетів ФЛАУ підвела підсумки чотирирічної діяльності, на основі чого сформулювала кілька пропозицій та ініціатив, з якими має намір виступити на найближчих засіданнях Виконкому ФЛАУ і Ради ФЛАУ.
Попередня статтяВетерани визначили найкращих на «десятках»
Наступна статтяУ WADA та Раді Європи високо оцінили антидопінгову діяльність України