Катерина Табашник перемагає у Німеччині

293
20 травня Релінген-Зірсбург приймав 54-ті за ліком міжнародні легкоатлетичні змагання Pfingstsportfest. Українці виступали у двох дисциплінах – стрибках у висоту серед жінок і чоловіків.

 
Основна боротьба за перемогу у змаганнях серед жінок розгорнулася між українкою Катериною Табашник і німкенею Марі-Лоуренс Юнгфляйш. Власне, саме ці дві спортсменки і були фаворитками ще до початку турніру.
 
У той час як Табашник безпомилково долала висоту за висотою, Юнгфляйш припустилася першої похибки на 1,86 м. 1,88 обидві спортсменки подолали з другої спроби, а от на 1,90 м попереду була вже німкеня. Українка витратила на цій висоті всі три спроби, але заключна, на щастя, була успішною.
 
Все по своїх місцях розставили 1,92 метри. Табашник підкорила їх з другої спроби і перемогла. Юнгфляйш з результатом 1,90 м друга. А от трійку призерів замкнула ще одна українка, юна Ярослава Магучіх (1,86 м). У секторі виступала також Лілія Клінцоова, проте не змогла справитися зі стартовими 1,80 м.
 
Не все склалося цього вечора і у Віктора Лонського. Цього разу з результатом 2,07 метрів він сьомий. Юрій Кримаренко посів четверте місце (2,12 м). Переміг мексиканець Едгар Рівера (2,24 м).
Попередня статтяТріумф українців на півмарафоні IAAF Gold Label Road Races
Наступна статтяУкраїнець виграв марафон серії IAAF Bronze Label Road Races у Ризі