Проект календаря-2019 та інші рішення червневого Виконкому ФЛАУ

241
Інформуємо вас про чергові рішення Виконавчого комітету Федерації легкої атлетики України.
 
Виконком ФЛАУ розглянув проект календаря на 2019 рік. Присутні прийняли його за основу та вирішили оприлюднити для публічного обговорення. Ознайомитися з проектом календаря ФЛАУ на 2019 рік можна за ЦИМ посиланням.
 
Члени Виконкому ФЛАУ затвердили кандидатури Олексія Казаніна та Марії Філюк, як переможців чемпіонату України зі спортивної ходьби на 20 км, для участі в чемпіонаті Європи-2018 в цій дисципліні. Також були затверджені склади збірних України для участі в чемпіонаті Європи серед юнаків та чемпіонаті світу серед юніорів.
 
Було затверджено кількісний склад офіційної делегації збірної команди України для участі в чемпіонаті світу з бігу на 100 км (8 вересня, Свети-Мартин-на Мору, Хорватія). На цих змаганнях Україну представлятимуть 15 атлетів – 9 чоловіків та 6 жінок.
 
Присутні обговорили та затвердили критерії та умови відбору до складу національної збірної команди України з легкої атлетики для участі в змаганнях Асоціації Балканських легкоатлетичних асоціацій. Ознайомитися з ними можна за ЦИМ посиланням.
 
 
Наступне засідання Виконавчого комітету ФЛАУ відбудеться 20-22 липня у Луцьку.