Континентальний Кубок ІААФ: троє українців увійшли до збірної Європи

242
8-9 вересня Острава прийматиме Континентальний Кубок ІААФ. Участь у ньому візьмуть збірні Європи, Америки, Африки та Азії й Океанії.

 
Збірну Європи сформували за результатами виступів спортсменів на чемпіонаті Європи у Берліні. У кожній дисципліні вона буде представлена двома спортсменами.
 
Згідно з результатами, показаними у Берліні, до команди Європи ввійшли три українські спортсмени. Наталія Прищепа побіжить у Чехії 800 метрів, Анна Рижикова виступить на дистанції 400 метрів з бар’єрами, а Сергій Никифоров позмагається зі стрибків у довжину.
 
Срібна медаль дозволяла виступити на Континентальному Кубку ІААФ також Марині Бех. Проте ще до початку сезону вони з тренером вирішили, що останнім турніром у ньому для української стрибунки у довжину стане чемпіонат Європи. Тож, завершивши його на мажорній ноті, Марина разом з коханим Михайлом Романчуком зосередилися на підготовці до весілля, яке відбудеться 2 вересня. Відразу після нього молодята вирушать у весільну подорож.
 
Чемпіон Європи зі спортивної ходьби на 50 км Мар’ян Закальницький та срібна медалістка на цій дистанції у змаганнях серед жінок Аліна Цвілій участі у Континентальному Кубку ІААФ брати не будуть, оскільки їхня дисципліна не входить до програми змагань.
 
З повним складом збірної Європи можна ознайомитися на офіційному сайті ЕА.