Тисяча учасників бігтимуть заради боротьби з раком молочної залози на 9th Wizz Air Kyiv City Marathon

215
7 жовтня в рамках Міжнародного Київського марафону 9th Wizz Air Kyiv City Marathon відбудеться благодійний забіг Avon Pink Run на дистанцію 5 км.

 
1000 учасників бігтимуть заради боротьби з раком молочної залози. Усі кошти зі стартових внесків будутьперерахованіна придбання цифрового мамографадля регіонального державного медичного закладу, за допомогою якого рання діагностика раку молочної залози стане більш доступною у регіонах України.
 
Серед тисячі учасниківзабігу вперше будуть не тільки жінки, а й чоловіки. Наважитися на старт – це важливий крок для новачків. Здолавши дистанцію, вони здобудуть перемогу не лишедля себе, а йдляусіх жінок України. Кожен учасник забігу на фінішіотримає медаль.
 
«Дистанція Avon Pink Run має єдину мету – зробити жінок України здоровішими та щасливішими! Минулого року всі зібрані з дистанції кошти ми направили на придбання цифрового мамографу. У процесі конкурсу по відбору лікарні ми отримали близько 20 запитів з різних регіонів України, де ситуація з сучасним обладнанням дійсно близька до катастрофічної. Відсутність такого обладнання вкрай знижує рівень діагностики та унеможливлює боротьбу з раком молочної залози на ранніх стадіях. Саме тому ми прийняли рішення бігти знову! Заради кожної жінки, її здоров’я та щасливих усмішок її дітей! Ми хочемо, щоб кожна з них мала змогу пройти обстеження і відчувати себе захищеною та здоровою. Усі забрані з дистанції кошти будуть направлені на придбання нового цифрового мамографа. ПРИЄДНУЙСЯ, адже саме Ти здатен змінювати життя на краще!» сказала Генеральний директор Avon Україна та Грузія Єлизавета Коробченко.
 
Забіг проводиться в рамках глобальної благодійної програми компанії Avon «Разом проти раку молочної залози», яка націлена на покращення умов діагностики раку молочної залози на ранніх стадіях.
 
9th Wizz Air Kyiv City Marathon – престижний міжнародний біговий захід. Цього року організатори планують зібрати майже 11 тисяч любителів бігу з 52 країн. В рамках марафону відбудуться забіги на індивідуальних дистанціях: 42, 195 км; 21, 0975 км; 5 км; 2 км благодійний забіг та сімейний, а також естафета 3х10+1х1+12, що має назву Wizz Air Kyiv City Marathon Relay. Традиційно до бігового заходу долучаються не тільки дорослі бігуни, а й діти. Спеціально для них підготували дитячі забіги на дистанціях: 100 м, 500 м і 1000 м.
 
Ресєтрація на подію:https://kyivmarathon.org/
За матеріалами організаторів 9th Wizz Air Kyiv City Marathon
Попередня статтяУправління фізичної культури і спорту Київської облдержадміністрації запрошує на урочистий захід до Дня фізичної культури і спорту в Україні
Наступна статтяФінал «Діамантової ліги»: найкращий результат сезону від Проценка і перемога Рижикової