Новини ТФЛА: сертифікат про реєстрацію рекорду, спортивна ходьба і «Дитяча легка атлетика»

343
ФЛА м. Києва. 5 вересня у Колонній залі КМДА відбулось урочисте відзначення Дня фізичної культури і спорту в Україні. Заступник голови КМДА Валентин Мондрієвський та голова Департаменту молоді та спорту КМДА Вадим Гутцайт вручили почесні грамоти та подяки спортсменам, тренерам та працівникам спортивної галузі.

 
Президент ФЛАК, Віктор Грінюк, отримав сертифікат про реєстрацію рекорду «Найбільша кількість очок за особистим рахунком серед териториальних ФЛА України на чемпіонатах України з легкої атлетики» з рук засновника Національного Реєстру Рекордів України Валентина Щербачова.
 
«Тут зібралися ті, хто присвятив своє життя спорту, та своїми талантом і наполегливою працею прославляє Київ та Україну загалом», – звертаючись до спортсменів, наголосив Віталій Кличко, який теж завітав на свято.
 
Кличко зазначив, що для нього як для спортсмена і для міського голови Києва розвиток масового спорту в столиці та підтримка спортсменів є одним з пріоритетів.
 
«Я дякую спортсменам та їхнім тренерам! Без перебільшення, ви – гордість Києва і України!» – додав Кличко.
 
Віталій Кличко привітав ветеранів спорту, спортсменів, тренерів і всіх працівників галузі та подякував їм за наполегливість, силу духу і спортивні досягнення.
 
***
 
ФЛА Вінницької області. 6-7 вересня на стадіоні МДЮСШ-1 відбувся командний чемпіонат Вінницької області серед ДЮСШ та СДЮСШОР серед юнаків та дівчат 2001-2002; 2003 – 2004 р.н. Результати змагань ви знайдете ТУТ.
 
***
 
8 вересня Вінниця також приймала Всеукраїнські змагання зі спортивної ходьби, присвячені Днюс фізичної культури і спорту. На стадіоні МДЮСШ-1 чоловіки змагалися на дистанції 5000 метрів. З часом 19.32,0 хв переміг Олексій Казанін. Друге і третє місце посіли Сергій Сусик (19.38,0 хв) і Сергій Будза (19.44,1 хв) відповідно.
 
Всі результати змагань ТУТ.
 
***
 
ФЛА Івано-Франківської області. До Дня фізичної культури і спорту України в обласному центрі  Прикарпаття на Вічевому майдані провели легкоатлетичне свято за програмою «Дитяча легка атлетика ІААФ». Малеча брала участь у різноманітних  естафетах, стрибках і метаннях. Захід відбувся під гаслом «Не здавайся!!! Виходь із ситуації ПЕРЕМОЖЦЕМ!!!»
 
Учасники отримали медалі й море позитиву від Івано-Франківського міського центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», багаторічна співпраця з яким ФЛА Івано-Франківської області дає хороший результат.
Попередня статтяКатерина Табашник і Андрій Проценко – переможці «Меморіалу Лонського»-2018
Наступна статтяВизначилися переможці INTERSPORT RUN UA 2018