Запрошуємо взяти участь у семінарі-тренінгу провідного тренера-масажиста і реабілітолога збірної Євгена Савченка

288
Чи можна собі нашкодити, займаючись фізичними вправами? Чи тільки професіоналам потрібен якісний передтренувальний розігрів? У чому полягає індивідуальний підхід? 

 
Сумський державний університет і Федерація легкої атлетики України запрошують всіх бажаючих взяти участь у практичному семінарі-тренінгу «Сучасні методи передтренувального розігріву» за участю одного з провідних тренерів-масажистів національної збірної команди України з легкої атлетики, досвідченого реабілітолога Євгена Савченка і разом знайти відповіді на поставлені вище запитання.
 
Початок семінару о 10:00 22 вересня у конгрес-центрі Сумського державного університету (м. Суми, вул. Покровська, 9/1).
 
Запрошуємо всіх бажаючих відвідати даний захід і перейняти досвід національної збірної команди, який обов’язково стане вам у нагоді у подальшій роботі. Участь у семінарі безкоштовна.
 
Обов’язкова умова участі у семінарі-тренінгу: наявність спортивного одягу та взуття, а також рушника. Бажано з собою мати також спортивний килимок, фоам роллер, масажний крем (гель), вологі серветки.
 
Всі учасники семінару, які складуть підсумкове тестування, отримають сертифікати Центру спортивної медицини СумДУ.
 
Звертаємо увагу гостей міста, які планують зупинятися у готелі СумДУ «Олімпійський», на необхідність завчасного бронювання номера. Телефон для бронювання: 0542665065, цілодобово.
Попередня статтяСклад збірної України на чемпіонат ABAF з напівмарафону
Наступна статтяСклад збірної України для участі у міжнародній юнацькій матчевій зустрічі