Зірковий напівмарафон «Білоцерківського марафону»-2018

243
7 жовтня Україна приймала два найвідоміших у країні марафони – Білоцерківський і Київський.

 
Траса у Білій Церкві є найшвидшою, а історія цього марафону – однією з найбагатших. Темпи розвитку Київського марафону – вражаючі. Не дивно, що організаторам і учасникам обох з них цього дня посприяла навіть погода: було сонячно, тепло, але при цьому відчувалася приємна осіння прохолода.
 
Переможцями «Білоцерківського марафону»-2018 стали Андрій Олійник (2:44.53 год) та Юлія Онищенко (3:32.12 год).
 
Але цього року надзвичайно цікаво було поспостерігати за напівмарафонською дистанцією, на якій зібралися українські зірки, серед яких був й Іван Гешко. Він фінішував дев’ятим (1:10.26 год), а переміг Микола Нижник (1:03.14 год). Роман Романенко став другим (1:04.33 год), а Богдан-Іван Городиський – третім (1:04.44 год). Юрій Русюк залишився у кроці від п’єдесталу.
 
Не менш цікавий і сильний склад був і у змаганнях серед жінок. За такої конкуренції поза першою трійкою лишилися, зокрема, Вікторія Хапіліна, Олександра Шафар і Валентина Кілярська. Натомість перемогла гостя з Тирасполя Лілія Фісковічі (1:11.36 год). У 14 секундах позаду неї фінішувала Вікторія Калюжна, а Євгенія Прокоф’єва у Білій Церкві була третьою (1:12.14 год).
 
Організатори подарували можливість спробувати свої сили і тим любителям бігу, які полюбляють дещо коротші дистанції й командну боротьбу. Для них вони підготували забіги на 2 і 5 верст та естафети. А наймолодші учасники – юнаки й дівчата – змагалися з бігу на 1/3 версти.
 
 
Попередня статтяОпубліковано список заборонених препаратів і методів-2019!
Наступна статтяПеремоги Тарасової і Піддубного, рекорди і благодійність на Wizz Air Kyiv City Marathon 2018