На Херсонщині урочисто відкрили нову легкоатлетичну арену

231
3 листопада відбулося урочисте відкриття легкоатлетичної арени Центру Олімпійських видів спорту «Прибережний» у Лазурному (Херсонська область).

 
На відкриття арени завітали, зокрема, міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, президент ФЛАУ Ігор Гоцул, президент ФЛА АР Крим Андрій Ревуцький та голова правління «Механічного заводу» й інвестор проекту Андрій Путілов.
 
У цей же день на стадіоні стартували і перші легкоатлетичні змагання – всеукраїнські змагання з легкоатлетичного багатоборства серед юніорів та юнаків; відкритий чемпіонат АР Крим та міста Севастополя з легкої атлетики. З його результатами можна ознайомитися ТУТ.
 
«На змагання приїхали більше 300 спортсменів з різних куточків України, включаючи легкоатлетів з Криму. Це вдвічі більше, ніж ми очікували спочатку. Таке бажання виступити на відкритому чемпіонаті Криму викликане двома складовими: по-перше, це вияв спортивної громадянської позиції, а по-друге, це своєрідна розвідка з метою подальшого використання бази для своєї підготовки навесні,– говорить Ігор Гоцул. – Ця база слугуватиме як спорту вищих досягнень, так і дитячому спорту. Стадіон буде сертифікований згідно з міжнародними стандартами, тут можна буде проводити офіційні змагання і офіційно фіксуватимуться всі результати й рекорди».
 
Додамо й те, що наразі у Лазурному триває перший навчально-тренувальний збір.
Фото (с)Антон Костюк, «Гривна»
Попередня статтяГеннадій Авдєєнко святкує ювілей!
Наступна статтяУкраїнські військові – про Марафон Морської піхоти у США і реабілітацію через спорт