Українець Вадим Свириденко у трійці на Bloom Bank Beirut Marathon (ВІДЕО)

366
Українець Вадим Свириденко посів восьме місце на дистанції 8 км у рамках BloomBankBeirutMarathon. Він виступав у категорії спортсменів, які втратили кінцівки, і подолав дистанцію за 57.55 хв.

 
Як зазначив Костянтин Вінніченко, помічник Уповноваженого президента України з питань реабілітації учасників АТО Вадима Свириденка, третє місце Свириденка – це спільна перемога самого спортсмена, ФЛАУ, Посольства України в Лівані, та цитуючи Вінниченка, «неймовірних українців Лівану».
 
Нагадаємо, що влітку ФЛАУ та Національна рада спортивної реабілітації захисників України підписали Меморандум про співпрацю. З того часу тренери ФЛАУ активно допомагають ветеранам АТО у тренуваннях і підготовці до змагань. Як неодноразово зазначав президент ФЛАУ Ігор Гоцул, реабілітація через спорт – це прояв громадянської позиції федерації, це та допомога, яку ми можемо надати ветеранам, і той спосіб, у який можемо подякувати їм за захист України.
 
За час співпраці команда українських військових і ветеранів Збройних сил України і Національної гвардії України взяла участь у «Ветеранській десятці» у рамках Київського міжнародного марафону і Марафоні Морської піхоти США.