Меморіал Миколи Мусієнка та зустріч пам‘яті Ященка

246
Дніпропетровська область. У Дніпрі відбувся Меморіал пам`яті чемпіона Європи, МСМК Миколи Мусієнка з потрійного стрибка. Змагання проводили вже вшосте. Ознайомитися з їхніми результатами можна ТУТ.
 
Донецька область. У Бахмуті відбувся Відкритий чемпіонат Донецької області серед юнаків та дівчат 2002-2003, 2004-2005 років народження. Ці змагання зібрали більше двохсот спортсменів з усіх куточків Донецької та Луганської області.
 
Результати змагань серед юнаків:
 
Результати змагань серед дівчат:
 
 
Запорізька область.У Запоріжжі відбулася зустріч пам’яті видатного спортсмена, стрибуна у висоту Володимира Ященка з нагоди його дня народження. Ініціатором заходу виступила журналіст Ганна Клименко за підтримки Управління молоді та спорту облдержадміністрації, Запорізької обласної федерації легкої атлетики та обласного відділення НОК України, повідомляє офіційний сайт Запорізької облдержадміністрації.
 
12 січня Ященку мало б виповнитися 60 років.
 
Вшанувати пам’ять та згадати Володимира Ященка прийшли його близькі друзі, колеги, молоді легкоатлети. Присутні впродовж декількох годин згадували яскраві віхи зі спортивного життя видатного запоріжця. Ганна Клименко представила глядачам біографічний фільм про світового рекордсмена, який кілька місяців тому був визнаний в Національному олімпійському комітеті України кращим в номінації «Особистість у спорті», а саму авторку відзначено за кращу авторську роботу.
 
Також повідомляється про те, що після відкриття реконструйованого легкоатлетичного манежу будуть поновлені змагання на честь Володимира Ященка. До того їх проводитимуть і у м. Синельниково (Дніпропетровська область).