Стипендії Кабінету Міністрів України видатним тренерам

311

 
Реалізація розпорядження Уряду сприятиме посиленню державної підтримки видатних тренерів, які забезпечують підготовку спортсменів до участі в Олімпійських та Паралімпійських іграх, діяльність яких вплинула на високі спортивні результати їх вихованців, а також стимулюванню їх творчої праці.
 
Всього призначено 65 стипендій Уряду строком на один рік, 36 з яких – тренерам, які забезпечують підготовку спортсменів до участі в Іграх ХХХII Олімпіади у м. Токіо (Японія). До списку ввійшли і семеро тренерів з легкої атлетики:
 
БОНДАРЕНКО Віктор Васильович — тренер Бондаренка Богдана, який входить до складу кандидатів елітної групи з легкої атлетики на участь в Іграх ХХХII Олімпіади у м. Токіо (Японія)
 
ГРЕДУНОВА Наталія Миколаївна — тренер Никифорова Сергія, який входить до складу кандидатів елітної групи з легкої атлетики на участь в Іграх ХХХII літньої Олімпіади в м. Токіо (Японія)
 
КРАВЧЕНКО  Володимир Іванович —  тренер Рижикової Анни, яка входить до складу кандидатів елітної групи з легкої атлетики на участь в Іграх ХХХII літньої Олімпіади у м. Токіо (Японія)
 
КРУШИНСЬКИЙ Вадим Вікторович — тренер Бех Марини, яка входить до складу кандидатів провідної групи з легкої атлетики на участь в Іграх ХХХII літньої Олімпіади у м. Токіо (Японія)
 
ПОПЕЛЯЄВ Андрій Володимирович — тренер Прищепи Наталії, яка входить до складу кандидатів елітної групи з легкої атлетики на участь в Іграх ХХХII літньої Олімпіади у м. Токіо (Японія)
 
ПУСТОВОЙТ Ірина Григорівна — тренер Левченко Юлії, яка входить до складу кандидатів елітної групи, та Геращенко Ірини, яка входить до складу кандидатів провідної групи з легкої атлетики на участь в Іграх ХХХII літньої Олімпіади у м. Токіо (Японія)
 
ШЕВЧЕНКО Олександр Миколайович — тренер Закальницького Мар’яна, який входить до складу кандидатів елітної групи з легкої атлетики на участь в Iграх XXXII Олімпіади у м. Токіо (Японія)
Фото з сайту Кабінету Міністрів України